Kaiken takana

Heipähei kaikki kävijät!

Ajattelin kertoa kuka täällä sivuston takana kirjoittelee ja piileskelee. 😀

pizap.com14412155354731Olen siis Jenni Mäkitalo, vuonna -92 syntynyt nuorinainen Lappeenrannasta. Ikää mittarissa 23-vuotta. Haaveissa ajokortti ja omakoti. Luonteeltani olien avoin, ystävällinen erittäin kova puheinen ja samalla suora sanainen ihminen. Lapsuuteni kokemat väki pakolla pakotti kasvattamaan omaa ujoa minääni räväkämmäksi.

Opiskelin 2009-2012 Etelä-Karjalan ammattiopistossa leipuri-kondiittoriksi. Ja tällä hetkellä olen työelämässä omalla alallani. Olen erittäin huono harrastamaan mitään, mutta pienenä harrastin balettia, jonka lopetin omista syistä. Tällähetkellä harastukseni ovat eläimet ja lähinnä hamsterit, syyrialaiset hamsterit sekä olen aivan hullaantunu elokuva friikki joka lähti toteuttamaan tänävuonna unelmaansa Los Angelesiin, eli ihan vain lomailee ja näkemään suurien tähtien jalanjäkiä sekä fanittamaani ihmistä Johnny Deppiä josta näin ainakin murto osan. Olen paikallisen yhdistyksemme Kaakon Kanit & Jyrsijät ry:n hallituksen jäsen sekä Suomen Hasteriyhdistys ry:n hallituksen jäsen. Asustelen vanhenpieni nurkissa vielä. Mutta saan asustella niin kauan, kun on vain tarve. Nykypalkalla kun ei varaa omaan kotiin vielä ole.

 

Perheeseeni kuuluu äiti, isä, (veli =joka muuttanut omilleen), 3 marsua, 2 kania ja viimisenä, mutta ei vähäisenpänä 2 ihanaa pitkäkarvaista collie koiraa Markhill’s Daydream “Leevi” 5v ja Markhill’s Salt of Life 1v. Leevi on vanhenpieni nimissä ja Tuisku minun ja äitini nimissä.

Tässä jos nyt eläimistä ja lähinnä hamstereista jos kertoisin,
niin eläimet ovat kuuluneet elämääni jo pikku tytöstä asti. Olisinko ollut jo 6v, kun ensimmäinen hamsteri tuli taloon. Ja ollessani 7v. taloomme tuli eka syyrialainen ja siitä vuotta myöhemmin tuli marsut. Yhdessä vaiheessa oli väli vuosi, että eläimiä ei ollut ollenkaan. Kunnes marsuja alkoi taas tulemaan. Ekan oman hamsterin sainkin ollessani 11-vuotias. Jota hoidinkin niin antaumuksella.

Ensimmäinen creme sukuinen hamsteri poikue syntyi meille vuonna 2012, vanhemmat olivat Flora Francine, pk soopeli ja FIN VLH LVV12 LGG11 Frans Fazer, lk creme. Heille syntyi 4 äärinmäisen kaunista poikasta jossa joukossa oli se muinun creme linjan keula eli Diadem’s Dancing Queen*, pk creme Didi. Tuosta päivästä tähän päivään asti on kasvatukseni edistyny roimaa vauhtia ja viime vuonna otin ison askeleen eteen päin. Suomen Hasteriyhdistys ry: ja Suomen Kani- ja jyrsijäliitto ry: myönsi 18.7. minulle virallinen kasvattaja nimen “Diadem’s Syyrialaisille hamstereille. Tällä hetkellä suoritan Syyrialaisten lemmikkituomari koulutusta. josta 1/2 vaiheinen harjoitusarvostelu suoritus on tehty ja edessä on vielä 3 koearvostelua. Eli pitkämatka edessä, mutta en halua asian kanssa hötkyillä koska haluan viettää näyttelyssä myös harrastaja ystävien ja kasvattaja goleekojen kanssa aikaa.

021963265_b

 

Edes mennyt rakas kasvatukseni sydän <3

Diadem’s Dancing Queen* “Didi”

21.5.2012-11.5.2013