Poikasia

Alustavia varauksia voin ottaa vastaan, luethan kuitenkin varausohjeet ennen yhteydenottoa:

Varaus- ja myyntiehdot kasvateistani kiinnostuneille

  • poikasen varaajan tulee olla 18 vuotias, muutoin edellytän huoltajan yhteydenottoa puhelimitse varaamisen yhteydessä. Alaikäisyys ei ole kuitenkaan este hamsterin varaukselle.
  • syyrialaisen hamsterin myyn ainoastaan asumuksiin, joiden pinta-ala on vähintään 70cm x 40 cm. Haettaessa pitää olla mukana oma kuljetusboxi. Jonne varata mukaan purua, wc paperi suikaletta piloutumis mahdollisuuden vuoksi sekä nestelähde (parsakaalii tai porkkanaa)
    poikasten haku ja luovutus tapahtuu aikaisintaan viisiviikkoisena kotoani Lappeenrannasta, en kuljeta poikasia mihinkään! Joissakin erityistapauksissa muista kuljetuksista voidaan sopia, mutta nämä katsotaan tapauskohtaisesti.
  • En myy kasvattejani alaikäiselle jalostuskäyttöön ilman pätevää syytä sekä lemmikkieläinliike taroitukseen.
  • poikasen hinta on 30 euroa. Maksuun pitää varata tasaraha tai poikkeuksellisesti tilisiirtona onnistuu.
  • pidätetään oikeus vaihtaa varattu eläin toiseen kasvattajan toimesta, jos siitä kehittyy kasvattajan jalostukseen sopiva yksilö.
  • kasvattejani on pienestä pitäen ruokittu asiaankuuluvasti ja totutettu käsittelyyn. Varsinainen käsittelykoulutus tapahtuu kuitenkin siis uudessa kodissa. Mitä enemmän käsittelyä poikanen saa, sitä helpommin se kesyyntyy ja muokkautuu mukavaksi ja leppoisaksi lemmikiksi. Poikasen mukana saat rekisteritodistuksen, pussin tuttua ruokaa, sekä tarvittaessa hoito-ohjeet. Kasvatit saavat elinikäisen tukeni. Jos ilmenee ongelmia voit ottaa yhteyttä, mieluiten sähköpostilla. Olen kuitenkin yksityinen ihminen, en eläinkauppa, enkä voi päivystää yhteydenottoja jatkuvasti. Olen myös myöhemmin kiinnostunut kasvattieni kuulumisesta, joten niistä voi kertoilla minulle myöhemminkin.
  • ensimmäisellä kerralla yhteydenotossasi tai varausta tehdessäsi toivon, että viestistäsi selviää lyhyesti kuka olet ja mistä päin, hamsterikokemuksesi, hamsteritoiveesi (sukupuoli, väri, sekä turkkimuunnos) ja sekä mihin käyttötarkoitukseen poikanen tulee (lemmikiksi, näyttelyihin, jalostukseen).
  • Käytössäni ei ole toistaiseksi varausmaksua, ja toivon ettei minun täydy ottaa sitä käyttöön! Toivon rehellisiä ja luotettavia yhteydenottoja ja varauksia!

Jos kiinnostusta löytyy, yhteyttä voi ottaa mailitse: jennimaria92@gmail.com. Muistathan, että olen yksityishenkilö joten en vältämättä kerkee vastata heti viesteihin. Mutta tavoite on viikon sisällä. Otathan huomioon myös, että poikas kyselyissä vain parhaat kyselyt otetaan huomioon.